apartamente in regim hotelier in Brasov, Romania
 
EN Engleza RO Romana
 
Home Galerie Foto Despre Brasov Atractii turistice Informatii utile Rezervari Contact
 
ATRACTII TURISTICE:
 
CASTELUL BRAN
Castelul este situat la 25 km de Brasov, la intrarea in pasajul Rucar-Bran. Constructie unica prin arhitectura si plasament, este unul din cele mai vizitate castele din Europa, turistii fiind atrasi de maretia si frumusetea lui, dar mai ales fascinati de legenda Contelui Dracula. In prezent, castelul adaposteste un muzeu unde sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme si armuri.
Castelul Bran
CETATEA RASNOV
Cetatea Rasnov
Situata la 15 km de orasul Brasov, Cetatea Rasnov a fost construita acum mai bine de 800 ani. Este una din cele mai mari cetati rurale din Transilvania si unica, in sensul ca a fost destinata sa fie locul de refugiu pentru oamenii obisnuiti, care in acele timpuri incerte, adesea se gaseau in situatia de a fi asediati aici pe perioade extinse de timp. Astfel a avut cel putin 27 case, o capela, o scoala si alte constructii care pot fi usor asociate cu un sat.
 
CASTELUL PELES
Fosta resedinta de vara a regilor Romaniei, Castelul Peles este situat la 44 km distanta de Brasov, in faimoasa statiune montana Sinaia. Astazi castelul este unul dintre cele mai importante muzee din Transilvania in care se poate admira mobilier si obiecte ornamentale, covoare, tapiserii, sculpturi, picturi, colectii de arme din sec XV-lea , XIX-lea.
Castelul Peles
STATIUNEA SINAIA
Statiunea Sinaia
Statiunea Sinaia este asezata in plina zona carpatica, pe valea superioara a raului Prahova, la poalele muntilor Piatra Arsa si Varful cu Dor, pe drumul care leaga Brasovul de Bucuresti (DN1). Statiunea este destinatie turistica inca din secolul XIX, fiind preferata de catre nobilimea acelor vremuri pentru vacantele petrecute la munte.
 
STATIUNEA BUSTENI
Statiunea Busteni este situata la 30 km de Brasov, tot pe DN1, intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga". Clima specifica Culoarului Prahovean, cu ierni blande si veri racoroase, atmosfera relaxanta, aerul ozonat, maretia muntilor, bazele de agrement si unitatile de cazare moderne, atrag in Busteni an de an mii de turisti.
Statiunea Busteni
STATIUNEA PREDEAL
Statiunea Predeal
Statiunea Predeal este situata la 25 km de orasul Brasov, deasemenea pe DN1. Este localitatea din Romania aflata la cea mai mare altitudine - 1100 m. Emblema a schiului romanesc de-a lungul timpului, statiunea este preferata totodata de impatimitii drumetiilor, de aici deschizandu-se numeroase trasee in muntii inconjuratori.
 
STATIUNEA POIANA BRASOV
Aflata la 12 Km de Brasov, statiunea Poiana Brasov, supranumita Poiana Soparelui, este in prezent cea mai renumita statiune montana din Romania, castigandu-si renumele prin integrarea armonioasa a peisajelor cu dotarile turistice. Situata la poalele masivului Postavarul, dispune de 12 partii de schi, fiind totodata recomandata pentru odihna si relaxare.
Statiunea Poiana Brasov


Accommodation in Brasov © All rights reserved